8/4/24

SMOU, l'aplicació de mobilitat de Barcelona, va participar a la quarta edició del Tour de Mates a la ciutat de Barcelona. L'esdeveniment és una competició de càlcul mental que reuneix alumnes de diferents centres educatius com una forma de treballar les estratègies de càlcul mental a les aules.

Amb la participació de més de 100 alumnes d'entre 11 i 17 anys, enguany ha estat la segona edició on SMOU ha estat present i ha cedit material promocional com a obsequi per a tots els participants. Amb aquesta col·laboració, SMOU reforça el seu compromís social i educatiu per fomentar les activitats STEAM.


ELS PRINCIPALS SERVEIS DE MOBILITAT A LES TEVES MANS

Actualment, SMOU compta amb més de 1.120.000 usuaris a Barcelona i l’Àrea Metropolitana i aglutina una vintena de serveis de mobilitat. L'app inclou solucions com el pagament de l’estacionament regulat per minuts en superfície amb el servei 'Parquímetre', la gestió de les places d’AREA per a residents amb el servei 'Residents Barcelona', el pagament a la Xarxa d’aparcaments BSM amb el servei 'Pàrquing via app', els punts de recàrrega de vehicles elèctrics amb el servei 'Endolla Barcelona', la reserva de trajectes amb el servei 'Taxi' o el servei de bicicletes compartides 'Bicing'. També s’hi poden consultar serveis de bicisharing, carsharing i motosharing o informació en temps real del transport públic.


A SMOU treballem amb força per fomentar una mobilitat més connectada, combinada, compartida i sostenible, per construir una Barcelona saludable i capdavantera.

L’app seguirà creixent amb l’objectiu de millorar i facilitar-te la mobilitat a Barcelona i l'Àrea Metropolitana.


 Descarrega't SMOU a l'App Store o Google Play