Parquímetre

El 'Parquímetre' a SMOU

El 'Parquímetre' és un servei que et permet fer el pagament de l'area Blava i Verda a través del mòbil. Oblida’t de passar pel parquímetre, paga l’estacionament des del teu vehicle i només pel temps exacte que aparquis, sense comissions. 

A més, amb l'app tindràs disponibles els comprovants dels tiquets realitzats a la secció “Consum” del menú superior esquerre de l’app.

Activa el 'Parquímetre'

Per començar a utilitzar el servei:

  • Activa’l des del menú lateral, a l'apartat "Serveis".
  • Registra a l'app la matrícula del teu vehicle i una targeta bancària.
Bicing

Com començar un tiquet?

  1. Selecciona la icona "Parquímetre" al menú inferior de l'app.
  2. Prem el botó "Iniciar tiquet" des del teu vehicle.
  3. Selecciona la zona d’estacionament (Blava o Verda), el vehicle amb el que vols estacionar i prem el botó "Confirmar tiquet".
  4. Un cop acabis el teu estacionament, només caldrà que premis el botó "Finalitzar tiquet".
parquimetre

 

Recorda que hauràs de tenir activat el GPS per tal que l'app trobi la teva localització i puguis seleccionar el tipus de zona.

Un servei disponible a Barcelona i a l’Àrea Metropolitana

SMOU et permet pagar amb una mateixa app l’estacionament regulat a Barcelona i a 13 municipis més de l’Àrea Metropolitana. Aquests són els municipis on el servei està disponible: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Sant Vicenç dels Horts.

Mapa municipis Parquímetre

Anul·la les teves denúncies

Si has estacionat de manera incorrecta i trobes una denúncia al teu vehicle, la pots anul·lar a través d'SMOU. Pots fer-ho des del botó "Anul·lar denúncia" que apareix quan selecciones el servei "Parquímetre".

denuncia

 

Consulta la previsió de places disponibles

Pots consultar la previsió de places lliures de l’area Blava de Barcelona. Per fer-ho, prem el botó en forma de rellotge que trobaràs al lateral dret del mapa, indicant la ubicació i l’hora prevista d’arribada. La probabilitat de places disponibles es mostrarà en 4 colors diferents: verd si hi ha alta disponibilitat, groc si la disponibilitat és mitja, vermell si hi ha poca disponibilitat i gris si no hi ha dades.

Previsió places disponibles