12/4/24

SMOU, l’aplicació de mobilitat de Barcelona i l’Àrea Metropolitana, segueix creixent i amplia el seu abast incorporant el municipi de Sant Vicenç dels Horts. Així, a partir d’ara, els usuaris de l’app podran aconseguir el tiquet d’estacionament també en aquest municipi des del mòbil, de manera molt fàcil i còmoda i sense necessitat d’anar al parquímetre.

D’aquesta manera, Sant Vicenç dels Horts se suma a la resta de 13 municipis de l’Àrea Metropolitana que ja estaven disponibles a l’app SMOU: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Gramenet. Això suposa un valor afegit pels usuaris i usuàries, que podran moure’s per totes aquestes localitats i pagar-ne l’estacionament regulat en superfície des d’una única aplicació al mòbil. 

Amb aquesta incorporació, SMOU gestiona actualment un total de 100.727 places d’estacionament regulat al carrer en tots aquests municipis de l’àrea metropolitana, entre les quals es troben les gairebé 69.000 existents a Barcelona.


ELS PRINCIPALS SERVEIS DE MOBILITAT A LES TEVES MANS

Actualment, SMOU compta amb més de 1.000.050 usuaris a Barcelona i l’Àrea Metropolitana i aglutina una vintena de serveis de mobilitat. A banda del pagament de l’estacionament regulat per minuts en superfície amb el servei 'Parquímetre', l’app inclou solucions com la gestió de les places d’AREA per a residents amb el servei 'Residents Barcelona', el pagament a la Xarxa d’aparcaments BSM amb el servei 'Pàrquing via app', els punts de recàrrega de vehicles elèctrics amb el servei 'Endolla Barcelona', la reserva de trajectes amb el servei 'Taxi' o el servei de bicicletes compartides 'Bicing'. També s’hi poden consultar serveis de bicisharing, carsharing i motosharing o informació en temps real del transport públic.


Treballem amb força per fomentar una mobilitat més connectada, combinada, compartida i sostenible, per construir una Barcelona saludable i capdavantera.

L’app seguirà creixent amb l’objectiu de millorar i facilitar-te la mobilitat a Barcelona i l'Àrea Metropolitana.


 Descarrega't smou a l'App Store o Google Play

 

Finançat per