4/4/24

SMOU segueix creixent i amplia el seu abast incorporant el pàrquing de l'Esperança i Park Güell, situat al c/ Sant Cugat del Vallès, 13, a la ciutat de Barcelona. Així, a partir d’ara, els usuaris de l’app poden pagar les seves estades per minuts amb el mòbil en aquest aparcament. 

Aquest pàrquing, ubicat al districte d'Horta-Guinardó i molt proper a l'Hospital de l'Esperança i al Park Güell, està distribuït en 4 plantes i disposa de més de 260 places per a diferents tipus de vehicle. Està obert 24 h i ofereix serveis de recàrrega elèctrica, click&collect, inflador de pneumàtics, productes de vending, WC, fil musical i videovigilància 24/7.

D’aquesta manera, l'aparcament de l'Esperança i Park Güell se suma a la resta d'aparcaments on es pot pagar amb el servei 'Pàrquing via app', que permet el pagament de l’estada per minuts a través d'SMOU, sense haver d’agafar tiquet de paper ni passar pel caixer automàtic, ja que s'accedeix per lectura de matrícula. A més, es podrà consultar la disponibilitat de les seves places en temps real abans de sortir de casa.

Amb aquesta incorporació, SMOU segueix contribuint a la transformació de la mobilitat de la ciutat i l'Àrea Metropolitana. Actualment, més de 170.000 persones fan servir l’app per pagar les seves estades per minuts amb el servei 'Pàrquing via app'.

Tot plegat, converteix l’app en un mètode de pagament còmode, pràctic i segur, que contribueix a l’estalvi de paper. A més, el servei afavoreix una millor mobilitat a la ciutat, ja que agilitza el procés d’entrada i sortida dels aparcaments, tot minimitzant els temps d’espera i els embussos.


ELS PRINCIPALS SERVEIS DE MOBILITAT A LES TEVES MANS

Actualment, SMOU compta amb més d'un milió de persones usuàries a Barcelona i l’Àrea Metropolitana i aglutina una vintena de serveis de mobilitat. A banda del servei de tiquet digital 'Pàrquing via app', l'app inclou solucions com del pagament de l’estacionament regulat per minuts en superfície amb el servei 'Parquímetre', la gestió de les places d’AREA per a residents amb el servei 'Residents Barcelona', els punts de recàrrega de vehicles elèctrics amb el servei 'Endolla Barcelona', la reserva de trajectes amb el servei 'Taxi' o el servei de bicicletes compartides 'Bicing'. També s’hi poden consultar serveis de bicisharing, carsharing i motosharing o informació en temps real del transport públic.

L’app seguirà creixent amb l’objectiu de millorar i facilitar-te la teva mobilitat personal.


 Descarrega't SMOU a l'App Store o Google Play

 

Finançat per