30/10/23

SMOU, l'aplicació de mobilitat de Barcelona, va participar el passat divendres 27 d'octubre a la desena edició del Barcelona International Community Day dins l'espai de BSM. L'esdeveniment és el punt de trobada professional, social i cultural de la comunitat estrangera de la ciutat, i va reunir al Museu Marítim a persones estrangeres que viuen i treballen a la ciutat.

Amb la participació de més de 80 expositors, enguany hi han assistit més de 5.000 persones, a les que vam voler apropar alguns dels serveis i activitats que BSM desenvolupa en diferents àmbits, com el de la mobilitat sostenible amb l'aplicació de mobilitat personal, SMOU.


Actualment, SMOU compta amb més de 985.000 usuaris a Barcelona i l’Àrea Metropolitana i aglutina una vintena de serveis de mobilitat. A banda del pagament de l’estacionament regulat per minuts en superfície amb el servei 'Parquímetre', l’app inclou solucions com la gestió de les places d’AREA per a residents amb el servei 'Residents Barcelona', el pagament a la Xarxa d’aparcaments BSM amb el servei 'Pàrquing via app', els punts de recàrrega de vehicles elèctrics amb el servei 'Endolla Barcelona', la reserva de trajectes amb el servei 'Taxi' o el servei de bicicletes compartides 'Bicing'. També s’hi poden consultar serveis de bicisharing, carsharing i motosharing o informació en temps real del transport públic.

 

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.


Descarrega't smou a Google Play o a l'App Store