17/7/23

Smou incorpora el nou servei de 'Taxi' per oferir-te encara més opcions de mobilitat. Siguis on siguis, ja pots demanar i pagar els teus trajectes amb taxi i moure't per la ciutat i l'Àrea Metropolitana amb Taxi Ecològic, la flota de vehicles 100% elèctrics i híbrids de Barcelona. Aquest és el primer operador que s'incorpora en aquest servei.

Amb l'smou, pots demanar un taxi quan ho necessitis, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. L'app també et permet demanar el teu viatge amb fins a 15 dies d’antelació per tu o per una altra persona.

Amb el servei de 'Taxi', viatja amb la tranquil·litat de saber el que pagaràs amb la tarifa Taxímetre, amb la qual pagaràs a través de l'smou el preu que indiqui el taxímetre una vegada hagi acabat el trajecte.

Reserva-taxi-smou

Els teus destins preferits, també per 'Taxi'

Un altre avantatge de fer servir el servei 'Taxi' a l'smou és que pots aprofitar els destins que tens guardats a 'Preferits' per indicar ràpidament on vols anar.

Activa el servei i deixa't portar

Per utilitzar el nou servei de 'Taxi', actualitza l'smou a l'última versió i activa el servei al menú lateral de l’app, a l’apartat ‘Serveis’

A continuació, selecciona 'Taxi' al menú principal de l’app i escull el teu destí; per fer-ho, hauràs d'activar la ubicació del teu mòbil. Una vegada t'hagin confirmat el teu viatge, la companyia de taxi encarregada de prestar el servei t’avisarà quan el taxista estigui al punt de recollida indicant-te el model, la matrícula i el número de llicència del taxi que et recollirà.

Activa-taxi-smou

Com personalitzar el teu menú inferior de l'smou amb 'Taxi'?

Fixa al menú inferior de la pantalla principal d'smou el servei 'Taxi' per tenir-lo sempre a mà. Fes que aparegui com a predeterminat en obrir l'smou:

  • Clica el botó ‘Més’ del menú inferior de la pantalla principal.
  • Prem ‘Personalitzar’ just a dalt del menú.
  • S’obrirà una pantalla amb tots els serveis disponibles: arrossega’ls segons les teves preferències i decideix l’ordre en què vols que es mostrin al teu menú inferior.
  • Prem l’estrella del servei 'Taxi' com a preferit i sempre et sortirà aquest quan obris l’app.

Personalitza-taxi-smou

Per a més informació, consulta les preguntes freqüents.

Seguim treballant perquè puguis moure't més i millor.


Descarrega't smou a l'App Store o Google Play

 

Finançat per