26/4/24

SMOU continua evolucionant per oferir-te una navegació àgil i còmoda. Podràs gaudir de les novetats actualitzant l'app amb l'última versió a l'App Store o a Google Play. Aquí t'ho expliquem tot 👇

Ara, entrar a l'app és més ràpid

Hem millorat el rendiment de l’arrancada: quan obris l’app trobaràs una nova imatge que et portarà ràpidament a la pantalla principal.

Arrancada app

Ja no t'oblidaràs de finalitzar el tiquet del 'Parquímetre'

Quan aparquis a les places Blaves i Verdes, podràs configurar una alerta per no oblidar de finalitzar el tiquet. Per exemple, si a l'hora d'estacionar el teu vehicle preveus que el tornaràs a agafar al cap d'una hora, amb SMOU podràs crear una alerta per llavors, i t'apareixerà al mòbil en forma de push notification.

Com crear un recordatori

  1. A SMOU, ves a "Parquímetre" al menú inferior, clica "Iniciar tiquet" i selecciona la zona per estacionar (Blava o Verda).
  2. Marca l'opció "Recorda'm que tinc un tiquet en curs per tal de finalitzar l'estacionament" i selecciona l'hora del recordatori.
  3. Rebràs l'alerta amb una push notification al teu mòbil (prèviament, les hauràs de tenir habilitades a la configuració del teu mòbil).
Avís finalització del tiquet del Parquímetre

Escaneja en un tancar i obrir d'ulls

En aquesta nova versió també hem millorat la lectura dels codis QR combinant velocitat i precisió. Escanejaràs més ràpidament els QR a l'hora d'agafar una bicicleta del 'Bicing', recarregar el teu vehicle amb 'Endolla' i digitalitzar els tiquets i vals d’aparcament per pagar amb el servei 'Pàrquing via app'.

Tot i que el QR sigui petit o estigui malmès, l'app el regenerarà i l'escanejaràs des de qualsevol angle.

Millora escàner QR app SMOU

 

Actualitza l'app!


Treballem amb força per fomentar una mobilitat més connectada, combinada, compartida i sostenible, per construir una Barcelona saludable i capdavantera.


Descarrega't SMOU a l'App Store o Google Play

 

Finançat per